Gerbang Ilmu Perniagaan Forex Anda

2015 Teknik Filter Untuk Forex Trading

Amaran!! Teknik Menarik Lagi Simple. Bukan Holly Grail Teknik, Tapi Cukup Menguntungkan Dan Selamat
Trade TANPA  Indikator Lansung!!sesuai untuk newbie yang baru berkecimpung atau masih tercari-cari teknik forex!!



Salam..adakah Anda sering tercari-cari teknik untuk menjana keuntungan dari forex?selalu tertipu dengan indikator-indikator diluar,sering mengalami kerugian?atau anda seorang yang suka mencuba sesuatu yang baru dan ingin mencuba teknik-teknik yang menarik..baiklah saya akan tunjukan kepada anda satu teknik yang dikategorikan teknik CHART TANPA INDI..


Bermacam-macam teknik telah anda pelajari,tapi anda tidak juga profit secara konsisten,sekejap untung,sekejap rugi..dikira-kira ruginya yang banyak.Tiap bulan depo,last jadi mat depo.mahukah anda menjadi bergini untuk selamanya?oh tentu tidak bukan..diatas kesedaran inilah saya ingin membantu anda untuk berjaya didalam dunia forex dengan mengunakan teknik saya.

Adakah ini teknik saya 100%?oh tidak

Sebenarnya teknik ini sudah sekian lama wujud dan diguna pakai oleh trader-trader lain juga,saya hanyalah penyambung mengunakan teknik ini,setelah 2 tahun saya berforex mengunakan teknik ini,saya lihat ianya juga mempunyai kelemahan,maka dari situ saya melakukan kajian untuk menaik taraf teknik ini kepada tahap yang lebih selamat,

Maka terciptalah Teknik FILTER yang digabungkan dengan teknik ini.Saya namakannya FILTER MASA dan FILTER SIFIR.

Filter yang saya maksudkan ini tidak ada kena mengena dengan sebarang indikator,dan teknik ini sebenarnya tidak mengunakan sebarang indikator lansung,Teknik ini sebenarnya hanyalah bersandarkan kepada pengiraan,dan pengiraannya tidaklah serumit yang disangkakan,kita hanya mengira pips  sahaja,itu sahaja.Sebad tu saya panggil total naked chart trading.

Dengan pengunaan FILTER MASA kita akan memperolehi peluang entry yang baik lagi selamat,tidak perlu lagi untuk meneka-neka,mencari firasat,menunggu over bought atau pun over sold,tidak perlu lukis channel,trend line,tidak perlu memikirkan support/resistance dan lain-lain.Anda boleh entry bila-bila masa jew..

Dan dengan pengunaan FILTER SIFIR pula,teknik ini menjadi lebih selamat didalam apa jua keadaan,anda tidak perlu bimbang lagi dengan keadaan market sideway,ketika news dll,datanglah apa jua keadaan market itu,insyallah anda tetap tidak akan rugi.Boleh dikatakan anda trade setiap masa.

Saya akan mengajar anda cara-cara pengunaan teknik Filter ini berdasarkan pengalaman saya selama  berkecimpung didalam arena forex.

(Hasil trade saya dengan menggunakan teknik ini,cuba lihat SL warna merah,dan lihat bagaimana saya tebus semula bahagian yang rugi akibat SL itu kepada untung semula dengan tepat dan jitu)


Saya juga akan tunjukan bagaimana teknik filter ini boleh menjadikan akaun USD90 saya menjadi USD1200 dalam masa 3 bulan tanpa perlu guna indikator,tanpa analisa chart,tanpa perlu ambil tahu pasal fundemental,pasal sentement,yup,saya hanya terjah jew..saya akan ajar teknik tersebut kepada anda. 

Menarik ni bro..boleh buat personal coaching dengan bro?

Sebenarnya saya tidak ada membuat personal coaching dan tidak teringin membuatnya,kerana teknik ini tidaklah serumit dan sesusah yang disangka,mudah dan simple jew..NO INDI..

Oleh itu saya telah compilekan teknik ini didalam ebook dan merakamkan video panduan cara-cara trade mengunakan teknik ini.Tidak perlu lagi nak cari atau nak buat personal coaching dengan saya,kerana didalam video ini akan saya akan terangkan segala-segalanya kepada anda.Anda hanya perlu baca Ebook dan tengok Video ini berulang-ulang sahaja jika anda tidak faham.

Hmmm berapa harga bro kasi?

Saya tahu ramai trader-trader baru mencari-cari teknik yang menarik dan hebat lagi bersesuaian dengan mereka,dan saya tahu ramai trader-trader baru tidak mampu untuk mehadiri kursus-kursus,seminar dan personal coaching forex yang mahal-mahal,dan saya tidak mengatakan yang teknik ini hebat berbanding dengan teknik lain,hebat dari masta-masta diluar sana,tapi ianya cukup membantu bagi newbie-newbie yang baru mengenali forex.Saya yakin apabila anda mengunakan teknik ini selama setahun,anda pasti akan mahir dan kenal dengan sifat-sifat dan pengerakan candle dan juga market.

Jadi saya hanya mengambil sedikit usaha saya untuk membuat ebook dan merakam video ini dengan memberikan anda harga sebanyak RM50.00 sahaja,yup hanya RM50.00 dan akan kekal untuk selamanya.Dan jika anda bertanya kepada saya kenapa nak bayar,bagi free jela..jawabpan saya ialah "saya juga mencari makan dengan mengajar dan menjual teknik ini,dan juga anda akan lebih mehargai sesuatu ilmu itu jika anda membayarnya"

Baiklah...Dengan RM50.00


Anda akan menerima 1 ebook yang akan menerangkan
  • Pengiraan sifir lot
  • Cara-cara entry dan keluar entry
  • Pengiraan dan pengambilan profit
Anda juga diberi 3 video yang akan menerangkan

  • Step by step cara penyusunan Entry
  • Penerangan secara detail bagi pengiraan pip
  • Secara detail bagaimana entry Filter sifir dan Masa dilakukan


Harga ini jauh murah berbanding dengan harga-harga yang dijual serta caj untuk mempelajari forex.Ada yang mengenakan RM300 hanya untuk mengenal basic,saya rasa tak perlu semua tu kerana anda boleh belajar semua itu(basic knowledge) secara percuma sahaja.Apa yang perlu dicari ialah teknik dan skil sahaja,kerana semua itu sukar dicari secara percuma.


Perhatian:Teknik ini hanyalah sesuai dengan broker 4 decimal dan mempunyai spread tetap dan 3 kebawah.Saya hanya trade eur/usd dan eur/jpy

Itu sahaja,jika anda berminat anda boleh membuat pembayaran melalui link dibawah


Pembayaran melalui Maybank2u



Pembayaran melalui paypal RM50







p/s:Pembyaran melalui paypal akan terus dibawa ke ruangan download setelah pembayaran selesai.Jika anda tidak menerima atau dibawa keruangan tersebut sila hubungi saya melalui rohaizad@outlook.com

p/s/s:Jika anda tidak menerima pesanan anda dalam masa 2 hari sila hubungi saya melalui rohaizad@outlook.com


Disclaimer:
Risk Warning! Trading foreign exchange on margin carries a high level of risk, and may not be suitable for all investors. The high degree of leverage can work against you as well as for you. Before deciding to invest in foreign exchange you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. The possibility exists that you could sustain a loss of some or all of your initial investment and therefore you should not invest money that you cannot afford to lose. You should be aware of all the risks associated with foreign exchange trading, and seek advice from an independent financial advisory if you have any doubts. All information posted on this website is of our opinion and the opinion of our visitors, and may not reflect the truth. Please use your own good judgment and seek advice from a qualified consultant, before believing and accepting any information posted on this website.