Gerbang Ilmu Perniagaan Forex Anda

Jadual Scalping atau trading harian

Jadual Scalping dan harian yang boleh digunakan


Kat bawah ini jadual scalping yang korang boleh guna untuk target daily korang..boleh pilih mana nak guna...tak pun korang boleh buat sendiri,schedule ni saya ambik dari CG jew.Untuk tekniknye korang pilih lah mane yang korang sendiri suke guna...ekekekeke

 jadual forex


jadual forex 2

   jadual scalping forex 
perniagaan forex malaysia

Gunakan jadual-jadual diatas ini didalam trading harian anda,ikut segala lot yang bermula dari hari pertama hinggalah pada hari terakhir.Paling penting dekat sini ialah jangan tamat..jika anda trade pada satu-satu hari tersebut dan anda capai target sama ada 20 atau 30 pips maka berhentilah untuk hari itu dan sambung keesokannya pula.

Teknik Scalping 5 Minit MTF Stoch | belajar trade sebelum guna maybank forexKetahui apa itu forex sebenarnya (update 2015)Teknik forex sebenar betul ke hebat?Bagaimana cara bermain forex trading?Strategi forex profit konsistenBroker forex terbaik dan perbezaannyaKelas dan kursus forex terbaikBuku forex 


Dan penting sekali untuk anda melihat dan mengenal pengerakan market sebelum anda melakukan sebarang trade ketika mengunakan jadual ini.Anda pasti tidak mahu entry anda pada hari tersebut loss lebih-lebih lagi pada peringkat hari ke 5 dan keatas,kerana anda mungkin terpaksa mengundur balik pada hari sebelumnya didalam jadual ini setara dengan modal anda.



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Jadual Scalping atau trading harian

3 comments:

  1. nice info bro..
    boleh la ngetest ni,:)

    ReplyDelete
  2. kalau saya melakukan scalping tidak seperti menggunakan jadwal tersebut, akan tetapi jika dirasa dari analisa maka pergerakannya bagus maka kemudian melakukan scalping di octafx dengan time frame tidak terlalu kecil

    ReplyDelete